FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

Onze werkwijze

Expertise

Specialist op het gebied van de non chirgical hair replacements in de vorm van haarwerken op maat, confectie pruiken en haarextensions.

Tophaar is specialist op het gebied van haarwerken op maat, confectie pruiken en haarextensions. Wij bieden oplossingen aan voor mannen, vrouwen en kinderen die kampen met haaruitval. In een consult lichten wij u graag in over de mogelijkheden die wij te bieden hebben. Wij geven ten alle tijden een eerlijk en vrijblijvend advies en begeleiden u van A tot Z.

Uw privacy wordt gewaarborgd door het gebruik van een aparte consultruimte en behandelruimtes. Gezien iedereen uniek is zullen wij goed kijken welke oplossing voor u het beste is en hechten wij veel waarde aan uw persoonlijke wensen en verwachtingen.

Bekijk onze werkwijze om een beter inzicht te krijgen in wat u kunt verwachten.

Tophaar is aangesloten bij de HSBN en SEMH een medische erkende branche-vereniging die de kwaliteit van haarwerkbedrijven in Nederland en de daaraan gekoppelde hoge mate van dienstverlening waarborgt. Vertrouwen, begrip, discretie en kwaliteit staan daarbij voorop.

Huisbezoek

Mocht het voorkomen dat u niet in staat bent om zelf naar Tophaar toe te komen, dan komt vanzelfsprekend één van onze haarwerk specialisten bij u langs, mits het bezoekadres binnen een straal van 10 km ligt. De gehele procedure van informatie, ontwerp of aflevering blijft overigens precies hetzelfde. Een afspraak voor bezoek aan huis of instelling kan gemaakt worden rechtstreeks met u of door de voor u relevante instelling of zorgdragende personen. Hier zijn natuurlijk geen extra bijkomende kosten aan verbonden. Ons pand is rolstoelvriendelijk maar helaas beschikken wij niet over een toilet geschikt voor rolstoelen.

Stap 1: Consult

Wij vinden dat een consult de basis moet zijn voor een eerlijk en betrouwbaar gesprek, zodat wij een goed advies kunnen geven.

De ervaringsdeskundigen van Tophaar dragen zelf ook een haarwerk of aanvulling en weten dus als geen ander dat een goed advies de belangrijkste stap is. Wij zijn bekend met het gevoel van onzekerheid en de machteloosheid die haaruitval met zich meebrengt. Na een consultatie gesprek heeft u alle tijd om thuis nog eens over de mogelijkheden na te denken.

Een consult bij Tophaar is gratis, eerlijk en informatief.

Wat kunt u van een Tophaar consult verwachten:

 • Een deskundig en eerlijk advies
 • Begrip en herkenning voor uw situatie
 • Een luisterend oor
 • Het samen kijken naar u wensen
 • Welke oplossing voor u het beste is
 • De voor- en nadelen van een de door ons geadviseerde oplossing
 • De kosten en mogelijkheden van betaling

Een eerste consultatie bij Tophaar is geheel gratis en vrijblijvend, wij zullen u nooit direct een beslissing laten nemen. Geïnteresseerd? Neem dan contact per e-mail op of bel naar 040-2028410.

Stap 2: Ontwerp

Indien u besluit te kiezen voor een haarwerk op maat, dan wordt er een tweede afspraak gemaakt om een mal en ontwerp te maken.

Met het maken van een mal en een persoonlijk ontwerp bent u verzekerd van een perfect passend en onzichtbaar haarwerk.

Het maken van een ontwerp bestaat uit de volgende stappen:

 • Het maken van een afdruk van de schedel
 • Het bepalen van de geschikte basis en bevestiging
 • Het bepalen van het model van uw nieuwe haar
 • Het bepalen van de structuur en textuur van uw nieuwe haar
 • Het bepalen van uw exacte eigen of de gewenste haarkleur
 • Het bepalen van de haarlengte

Aan de hand van al deze gegevens kunnen wij een perfect haarwerk voor u gaan maken. Afhankelijk van de wachtlijst en de prioriteit zal uw haarwerk binnen 12 weken klaar zijn. Voor mannen hebben wij voortaan de mogelijkheid om te kiezen voor een haarwerk uit voorraad dus kunnen we al in een 2de afspraak direct beginnen.

Stap 3: Aflevering

Op het moment dat wij de laatste hand hebben gelegd aan uw haarwerk en het door ons grondig is gecontroleerd, zullen wij een nieuwe afspraak met u maken. Wij zullen dan in een aparte ruimte waar uw privacy gewaarborgd is uw nieuwe haar bevestigen en stylen. Omdat dit voor u en ons het mooiste en belangrijkste moment is, zal het stylen altijd gebeuren door een gekwalificeerd allround haarstylist(e).

Tophaar zal bij de aflevering van uw nieuwe haar, zorg dragen dat u weer met opgeheven hoofd, vol trots en zelfvertrouwen de deur uitgaat.

Stap 4: Verzorging

Uiteraard houdt onze service na de aflevering niet op.

Wij zullen met u een afspraak maken na het afleveren van uw nieuwe haar. Deze afspraak is voor een gratis nacontrole. Samen evalueren we of uw nieuwe haar aan uw verwachtingen voldoet.

Sommige haarwerkenhebben regelmatig onderhoud nodig. Daarom zullen we afhankelijk van uw type haarwerk , iedere 3 tot 8 weken een afspraak maken voor een reguliere kappersbehandeling.

Bij elke kappersbehandeling zullen wij uw haarwerk controleren en grondig reinigen. Ook zullen wij uw nieuwe haar en (eventuele) eigen haar weer modelleren en eventueel kleuren, watergolven, permanenten et cetera.

TOP