FORGOT YOUR DETAILS?

Haarsoorten

Maagdelijk echt haar

Maagdelijk echt haar wordt ook wel de haute couture onder echt haar genoemd. Maagdelijk betekend dat het haar 100% onbewerkt is. Dit haar kan zowel uit het Oostblok komen als uit India onze specialisten zullen kijken welk type het best bij u past. Het maagdelijke haar of ook wel virgin hair genoemd, heeft nog zijn haarschubben en is fijner van structuur en gladder.

Indian Remy haar

Deze haarsoort komt qua structuur het dichtst bij het Europese* haar. De haarstructuur is wat dikker dan het Europese* haar en vaak beter geschikt dan Chinees haar welke een wat dikkere haarstructuur heeft.

Deze haarsoort wordt licht bewerkt (ontkleurd) voor de haarwerken en is in allerlei structuren (slag of krullen) en kleursoorten leverbaar. Indian Remy haar is het meest gebruikte haar ter wereld en in tegenstelling tot het duurdere maagdelijke haar maakt het de haarwerken ook nog eens verrassend betaalbaar.

Synthetisch haar

Deze haarsoort is heel populair bij de confectie pruiken omdat het heel model en kleur vast is. Gelukkig zijn de synthetische haarsoorten tegenwoordig veel mooier dan in het verleden. Het haar kan gemakkelijk gewassen worden en valt direct weer in model. Door het haar te laten stomen in de salon wordt voorkomen dat de structuur vervilt.
Het haar is niet geschikt voor langere haarlengtes omdat door het schuren van het haar over de schouders het zogenaamde vilteffect (pluizig) ontstaat en klitten ontstaan. Het vilteffect is tijdelijk door een speciale hittebehandeling te verhelpen.

Tophaar heeft een schitterende collectie synthetische confectie pruiken op voorraad bezoek ook eens onze website www.toppruik.nl om onze collectie confectie pruiken te bekijken.

 

*Met Europees haar wordt het haar bedoeld van blanke mensen. Dit type heeft de meeste variatie in haarkleur, zoals blond, rood of bruin. Blond haar is het fijnst en daardoor het meest kwetsbaar.

TOP