FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

Haarsoorten

Europees echt haar

Europees echt haar wordt ook wel de haute couture onder echt haar genoemd en past het best bij ons uiterlijk (mits u van Europese afkomst bent). Hiermee wordt maagdelijk, onbewerkt haar bedoeld, dat meestal uit het Oostblok en Rusland komt. Het duurste Europese haar is Raw Virgin welke totaal geen bewerking heeft gehad hierop volgt gekleurd Europees haar dat licht bewerkt is maar wel in vele kleuren en structuren leverbaar is.

Het haar dat Tophaar in haar collectie heeft is voornamelijk geschikt voor volledige haarwerken of haarstukken voor vrouwen met een minimale haarlengte van 25cm. De blonde haarkleuren die moeilijk te verkrijgen zijn, zijn prachtig. Het haar oogt gezond en glanzend. Het maagdelijke haar of ook wel virgin hair genoemd, heeft nog zijn haarschubben en is fijner van structuur en gladder.

Indian remy haar

Deze haarsoort komt qua structuur het dichtst bij het Europese haar. De haarstructuur is wat dikker dan het Europees haar en vaak beter geschikt dan Chinees haar welke een wat dikkere haarstructuur heeft..

Deze haarsoort wordt licht bewerkt (ontkleurd) voor de haarwerken en is in allerlei structuren (slag of krullen) en kleursoorten leverbaar. Indian remy haar is het meest gebruikte haar ter wereld en in tegenstelling tot de dure Europese echt haar haarwerken ook nog eens verrassend betaalbaar.

Brazilian remy haar

Deze haarsoort is iets dikker en steviger dan Indian remy haar. De haarstructuur is wat dikker en daarom vaak geschikt voor de Aziatische, Afrikaanse of Zuid-Amerikaanse vrouwen .

Deze haarsoort wordt licht bewerkt en meestal ongeschubd gebruikt voor de haarwerken en is in allerlei structuren leverbaar in de kleur #2, #1B of #1. Brazilian remy haar is het meest gebruikte haar ter wereld in tegenstelling tot de dure Europese echt haar haarwerken verrassend betaalbaar.

Cyberhair

Cyberhair voor dames en heren. Cyberhaar is revolutionaire vezel met een structuur die niet van echt haar is te onderscheiden. Cyberhair: Is kleurecht, neemt vocht op, is vormvast, is vederlicht en heeft een langere levensduur dan echt haar of normaal synthetisch haar. Cyberhair is topkwaliteit! de haren zijn ijzersterk, krulhoudend en kleurvast. Wat maakt Cyberhair zo bijzonder? Het haar houdt vocht vast en droogt niet uit van de zon. Het haar kan tegen 160 graden warmte en dus zon of een bezoek aan de sauna is geen probleem. Het haar wordt niet stug maar blijft soepel. Ook in de wind valt het haar terug in model.

Synthetisch haar

Deze haarsoort is heel populair bij de confectie pruiken vanwege de eigenschap zeer model en kleur vast te blijven. Gelukkig zijn de synthetische haarsoorten tegenwoordig veel mooier dan in het verleden. Het haar kan gemakkelijk gewassen worden en valt direct weer in model. Door het haar te laten stomen in de salon wordt voorkomen dat de structuur vervilt.

Het haar is niet geschikt voor langere haarlengtes omdat door het schuren van het haar over de schouders het zogenaamde vilteffect (pluizig) ontstaat en klitten ontstaan. Het vilteffect is tijdelijk door een speciale hittebehandeling te verhelpen.

Tophaar heeft een schitterende collectie synthetische confectie pruiken op voorraad bezoek ook eens onze website www.toppruik.nl om onze collectie te bekijken.

TOP