FORGOT YOUR DETAILS?

TOPHAAR
VOOR
VROUWEN

Tophaar voor vrouwen

Het best mogelijke comfort

Je kunt om verschillende redenen op zoek zijn naar een haarwerk. Je hebt een vervelende haarziekte maar de reden kan ook een chemokuur zijn. Wist je dat er heel veel verschillende soorten haarwerken bestaan?

Als je nog niet zoveel weet van haarwerken, dan is de kans groot dat je niet direct kiest voor de beste oplossing maar eentje die het meest voor de hand ligt. Tophaar is gespecialiseerd in maathaarwerken voorzien van echthaar of confectie haarwerken voorzien van echt of kunsthaar. Samen met onze specialisten kijkt u wat voor u de meest natuurlijke uitstraling zal geven en bespreekt u de mogelijke bevestigingen.

Bij ons hoef je geen dag te wachten, je loopt meteen buiten met een volle bos haar.

Met een haarwerk uit voorraad van Tophaar gaat de magie meteen van start.

Haarwerken op maat

Op maat gemaakt

Sinds 2009 kun je bij Tophaar terecht voor een haarwerk dat speciaal voor u op maat gemaakt wordt.

Samen met één van onze specialisten komen we er wel uit wat het beste bij u past. Bij een maathaarwerk van echt haar heb je heel veel mogelijkheden omdat het haarwerk met de hand wordt gemaakt. Hierdoor is de levertijd wel 12 weken. Zo kun je zelf kiezen welke kleur je wilt, maar ook wat jij het fijnst vindt zitten aan de binnenkant van het haarwerk.

Haarwerken uit voorraad

Op voorraad

Helaas heeft u niet altijd 12 weken tijd omdat u bijvoorbeeld op een korte termijn een chemo behandeling zal ondergaan. Hierdoor kun je naast een maatwerk ook bij ons een confectie pruik of haarstuk komen passen. De kans is groot dat een van de confectie modellen je in een keer goed zit waardoor je niet lang hoeft te wachten en je direct met een zeker gevoel de deur uit gaat.

Meer weten?

Wil je meer weten over de kosten van een haarwerk maak dan snel een online of afspraak op locatie.

Afspraak op locatie (gratis)

Een moment geduld aub.
TOP