FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

Kosten & vergoedingen

Tophaar koop

U kunt bij Tophaar uw maat haarwerken kopen en dit tegen zeer concurrerende prijzen, sterker nog wij garanderen dat wij onze producten voor vele lagere prijzen aanbieden dan onze collega’s in de Benelux, dit zonder in kwaliteit onder te doen.

Dit kunnen wij waarmaken door direct in te kopen zonder eventuele tussenleveranciers.

Tophaar abonnement

Tophaar bied naast het kopen van een haarwerk, een uniek full service abonnement aan. Door hier gebruik van te maken weet u vooraf precies wat u per maand betaalt. Hierbij wordt uw haarwerk tijdig onderhouden en zo nodig vervangen, heeft u recht op reguliere service behandelingen als het knippen en bijvoorbeeld kleuren van uw eigen haren en zo bent u verzekerd van een zo optimaal mogelijk resultaat!

Voor meer informatie over ons unieke abonnement welke al vanaf €90,- per maand mogelijk is, kunt u een vrijblijvende afspraak maken met één van onze adviseurs. Zij geven u graag meer informatie over de mogelijkheden.

Vergoedingsmogelijkheden

Tophaar werkt samen met alle zorgverzekeraars is SEMH gecertificeerd en aangesloten bij ANKO en een onafhankelijke geschillen commissie! Desgewenst nemen we de gehele administratieve afhandeling uit handen, zoals het aanvragen en regelen van de vergoeding.

Vrouwen en mannen die als gevolg van een medische aandoening lijden aan haaruitval hebben in 2014 recht op een vergoeding van hun zorgverzekeraar van € 418,50 per jaar wellicht als u aanvullend bent verzekerd dat u nog recht heeft op een aanvullende vergoeding. Let er aub wel op dat een haarwerk of pruik gezien wordt als eigendom en uw zorgverzekeraar dit zal verrekenen met het nog openstaande eigen risico!.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden, kosten en vergoedingen online.
U kunt contact opnemen met één van onze adviseurs middels het formulier “vergoeding berekenen” en wij zullen u dan precies vertellen wat u vergoed krijgt.

 vergoeding-verzekeraar

 

Exacte vergoeding via ons aanvragen

Verkennen

Maximale grootte 10MB

Verkennen

Maximale grootte 10MB

CAPTCHA
Een moment geduld aub.
TOP