FORGOT YOUR DETAILS?

Goed werk heeft tijd nodig.

/ / Nieuws

Goed werk heeft tijd nodig wie kent deze gezegde niet?
Ook het maken van een goed haarwerk op maat heeft tijd nodig en de levertijd van een haarwerk op maat zal altijd ± 12 weken duren.

Wij bij Tophaar maken bij u een mal en ontwerp voor uw nieuwe haren en dit is dan pas het begin van een lang proces tot het uiteindelijke eindproduct!

Zodra wij de mal en het ontwerp klaar hebben leggen wij deze klaar voor de koerier die om de 2 weken bij ons al onze ontwerpen komt ophalen.
Via de koerier zal het pakje met het vliegtuig meestal binnen 5 werkdagen arriveren bij ons haarwerken atelier in India .

In India aangekomen zal de productie manager eerst al onze ontwerpen controleren en indien nodig aanpassingen maken in overleg met ons.
Zodra dit is gebeurt gaan de ontwerpen vertaald door onze productie manager naar de technische mensen die de monturen maken waarop de haren later zullen worden geknoopt, het maken van de monturen gebeurd volledig met de hand en vereis uiterste nauwkeurigheid om een goed passen haarwerk te kunnen garanderen.
Als het montuur klaar is gaat dit naar de haarkleur experts, deze zullen dan aan de hand van de haar samples of opgegeven kleurnummers eerst bepalen hoeveel haar er nodig is voor uw haarwerk waarna ze deze in exact de opgegeven kleur zullen gaan verven.
Indien de haren in de gewenste kleuren zijn geverfd gaan deze samen met het montuur naar de knoopster en de knoopster zal de haren indien er highlights of lowlights zijn besteld de haren mixen en sorteren waarna ze met een speciale naald de haren met de hand op de basis zal gaan knopen.
De laatste stap is het aanbrengen van de gewenste structuur dus als uw haar een slag of een krul heeft zal deze erin moeten worden gelegd en dat gebeurd met stoom op speciale wikkels.

Na al deze handelingen zal uw haarwerk nog behandeld worden met een beschermende siliconen laag en worden verpakt waarna de productie manager voor ons weer als onze haarwerken die klaar zijn verzameld en om de 2 weken krijgen wij dan weer een zending via UPS terug naar onze praktijk en zijn we eindelijk zover dat we na een controle u kunnen bellen om een afspraak te maken voor de aflevering.

Dit gehele proces neemt zo’n 12 tot 14 weken in beslag en kan indien de nood erg hoog is worden bespoedigd naar 8 tot 10 weken.

Dus als u voor het eerst een maat haarwerk laat maken moet u hiermee rekening mee houden en voor diegene die een vervolg haarwerk laten maken wees op tijd!

Tophaar heeft dit jaar enkele leveranciers getest die een snellere levertijd beloofde maar dit ging ten koste van de kwaliteit en daar staan wij niet achter!

Dus nogmaals “Goed werk heeft tijd nodig” en “Haastige spoed is zelden goed”

Chantal vd Donk

TOP