FORGOT YOUR DETAILS?

Verzorgingsplan voor uw haar

/ / Nieuws

Tophaar vindt het belangrijk om net dat stukje extra service te verlenen vandaar dat jij deze korte beschrijving krijgt voor het verzorgen van jouw nieuwe haren! Om zo lang mogelijk te genieten van jou nieuwe haren adviseren wij jou altijd ons verzorgingsplan te volgen.

Producten

Wij adviseren om voor jouw nieuwe haren zo min mogelijk gebruik te maken van shampoos. Dit klinkt vreemd, maar teveel gebruik van shampoos kan de haarstrengen sterk uitdrogen. Het is beter om te kiezen voor een diep verzorgende conditioner. Dit houdt de haarstrengen soepel, zacht en klitvrij. Tophaar heeft een lijn verzorgings producten die veel siliconen bevatten en normaliter zal een kapper dit niet aanraden, maar uw nieuwe haar zal niet gevoed worden via de natuurlijke weg en de siliconen beschermen je nieuwe haren. De Siliconmix bestaat uit een diepreinigende shampoo, intensief haarmasker, leave in conditioner, spray on shine polisher met uv protector en als laatste een olie voor als u uw haar wil stijlen met een stijltang of krullen met een krultang.

Uw nieuwe haren wassen/verzorgen?

Borstel eerst het haar uit met een borstel (geen kam!) als het nog droog is, belangrijk is dat je bij de punten begint en zo naar boven werkt, wees voorzichtig en houd de basis goed vast. Maak het haar vervolgens nat met KOUD water en als het haar volledig nat is, smeer je het haar in met de diepverzorgende intensieve hairtreathment. Vervolgens spoel je de conditioner met lauw water VOLLEDIG uit en dan breng je de leave in conditioner aan op het haar en deze mag u laten zitten.

Wij adviseren om het haar 1x per maand te wassen met de diepreinigende shampoo en dit zo nodig te herhalen tot de shampoo goed gaat schuimen in het haar, gebruik hierbij ook altijd koud water om het haar nat te maken en lauw water om de shampoo volledig uit te wassen. Verder kan door borstelen. Mocht je veel gebruik maken van haarsprays of andere producten, dien je het haar vaker te wassen met shampoo.

Uw nieuwe haren drogen

Het allerbeste is het om je nieuwe haren te laten drogen door de lucht. Het liefst 1 hele nacht voordat je het weer gaat dragen. Is dit niet mogelijk dan kunt u het met een föhn in de koude stand drogen adviseren wij om in een waterspuitje 1 deel leave in conditioner op 10 delen water te mengen en dit elke ochtend nadat u het eerst goed heeft geschud op uw haar aan te brengen waarna u het voorzichtig verdeeld met een borstel. U kunt uw nieuwe haren ook eerst in een handdoek leggen waarna u het vocht er voorzichtig uitdrukt door met uw handen op de handdoek te drukken.

Tips

Vaak krijgen wij klachten dat de frontje van de lace haarwerken bobbelen, dit is natuurlijk heel erg vervelend omdat je haarlijn dan onnatuurlijk zichtbaar wordt. Nu weten wij uit ervaring dat dit met lijmen niet het geval is. Om dit op te lossen zijn wij gaan nadenken waarom dit bij tape wel gebeurd. De tape zal altijd eerst op de lace worden aangebracht en lijm altijd eerst op de hoofdhuid, dit is dan ook de oplossing!. Plak de tape voortaan eerst op je hoofdhuid waarna je de lace vast zet, je zult zien dat de bobbeltjes verleden tijd zijn.

TOP