FORGOT YOUR DETAILS?

Professioneel en deskundig advies

/ / Nieuws

Kaalhoofdigheid is een fenomeen waar de mensheid al vanaf haar vroegste geschiedenis mee werd geconfronteerd. Wie een flinke haardos heeft straalt jeugd, kracht en gezondheid uit. Met mooi haar laat u zien wie u bent en waar u voor staat!

Heeft u last van haaruitval, haarverlies en/of kaalheid dan kan dat uw zelfvertrouwen enorm schaden. Haaruitval is vaak genetisch bepaald maar kan ook door gebruik van medicijnen of een andere ziekte veroorzaakt worden.

Veel mensen onafhankelijk van geslacht of leeftijd kunnen haaruitval niet of moeilijk accepteren. Vaak begrijpen andere je niet dus erover praten met andere levert vaak niets op. Toch is de taboe factor in onze cultuur minder groot dan in andere culturen en durven steeds meer mensen de stap te nemen om iets te ondernemen tegen hun haaruitval.

Tophaar helpt u graag in deze onderneming en zal u stap voor stap begeleiden. Het is immers onze doelstelling u te begeleiden in de weg naar uw “nieuwe ik”. Dus of u nu een man of vrouw bent of dat het om een kind gaat? Tophaar bied voor iedereen een oplossing.

TOP