FORGOT YOUR DETAILS?

Certificering en vergoedingen

U kunt hier bekijken hoeveel voor uw haarwerk vergoed wordt.

Vergoeding

Tophaar is SEMH gecertificeerd en kunnen rechtstreeks bij verschillende alle zorgverzekeraars de kosten van uw pruik of haarwerk op maat indienen. Dat wil zeggen dat u, wanneer u bij ons een haarwerk koopt, u recht heeft op de wettelijke bijdrage. Deze bijdrage is € 431 voor 2018 en voor dat bedrag heeft u bij ons al een confectie haarwerk of haarwerk op maat zonder dat u zelf iets hoeft bij te betalen! . Mocht u aanvullend verzekerd zijn, dan kan dit bedrag nog oplopen zodat u nog meer keuze heeft uit ons ruime aanbod van confectie en maat haarwerken. Een verwijzingsformulier is wel noodzakelijk om voor vergoeding in aanmerking te komen. Dit formulier kunt u aanvragen bij uw huisarts of specialist. Alle verdere administratieve afhandelingen worden door ons verzorgd zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. In 2015 komen mannen die kampen met haaruitval welke geen medische oorzaak heeft niet in aanmerking voor een vergoeding.

Garantie

“Tophaar is gecertificeerd met het keurmerk SEMH en alleen goede proffesionele bedrijven of instellingen krijgen een dergelijk certificaat.”

Dit geeft aan dat de pruiken/haarwerken, de kennis, vaardigheden en service voldoen aan alle eisen van de branchevereniging. Deze certificering wordt erkend door alle zorgverzekeraars.

Verder is Tophaar aangesloten bij de branche vereniging ANKO en zijn wij aangesloten bij de De Geschillencommissie.

“U bent dus bij Tophaar in hele goede handen!”

TOP